Ристески: СДС ни го продаваат најсветото, најавуваат двојазичност и промена на историјата- казната од прилепчани ќе ги стигне на 15-ти октомври!

Вести

-Боли душата, солзи ни идат на очите кога слушаме како од срцето на Прилеп најавуваат двојазичност, зарем тоа го...