Од ова возење во луна парк облеката паѓа сама: Девојка остана без панталоните, а немаше ниту гаќички, тогаш почна лудилото (ВИДЕО)

Занимливости

Не знаеме дали сте имале можност да се во луна парк во вакво или слично возење, но оваа девоја два пати ќе размисли...