ВМРО-ДПМНЕ достави писмо во кое бара одговор од Народниот правобранител за прекршување на човековите права, Уставот и за прекршување на пресумцијата на невиност

Вести

Денес имавме средба со Народниот правобранител на Република Македонија, една од многуте институции кои во изминатиот...

Кузмановска: СДС не се откажува од воведувањето на зголемени даноци што ќе значи крах на економскиот и финансискиот систем во Македонија

Вести

СДС не смее да се однесува неодговорно кон граѓаните и сопствената држава, и во ниту еден случај не смее да им задира...

Кузмановска до Ременски: Каде планирате утре да живеат вашите деца, зарем тие не заслужуваат да имаат своја држава и свој јазик?

Вести

Лилјана Кузмановска на својот Фејсбук профил упати порака до неа: „А да му каже некој на Ременски и групата дека: Државата...