ФОТО: Дамјановски и Спасовски со музика пуштија уличка во употреба, кумановци се потпишуваа за книгата на жалост за загинатите припадници на безбедносните сили

Вести

Локалните власти не се одважија на достоен начин да го одбележат споменот на луѓето кои што го дадоа највредното...