ВМРО-ДПМНЕ Куманово: Општината нема набавено нафта за училиштата, децата наместо да учат седат дома поради неодговорноста на Дамјановски

Политика

Во продолжение следува интегрален текст од ВМРО-ДПМНЕ Куманово Одговорна општина не смее да дозволи договорот...