Мукоски: Предвидените средства за плати, пензии и субвенции ќе останат со ребалансот на Буџет, капиталните инвестиции на исклучително високо ниво

Политика

Во продолжение следува интегрален текст од изјавата на Мукоски. Во услови на длабока политичка криза со ребалансот...