ВМРО-ДПМНЕ: СДС ветува гасификација во Крива Паланка по теркот на Струмица и Куманово, што значи дека гасификација никогаш нема да се случи

Политика

Од ВМРО-ДПМНЕ обвинуваат дека единствено по што е познат Социјалдемократскиот сојуз во Крива Паланка се празните...

Алексовски: Македонија има раселени лица, чии проблеми не се решени, а сега ќе треба да се решаваат проблеми на лица од Сирија, Ирак или Авганистан

Вести

-Македонија веќе нема да биде транзитна земја, истакна Алексовски. Тој вели дека во Македонија има раселени лица,...