Мајката на Роналдо откако и забрани да се соблекува на идната снаа, сега е шокирана од нејзиното минато и голи фотографии (ФОТО ГАЛЕРИЈА)

Познати

Овој пат откако светот дозна дека не се во добри односи со идната свекрва мајката на Роналдо и откако таа и забрани...