Трајановски: Одлична забава и прекрасна музика на Супер Скопје, фантастичната атмосфера идниот викенд ќе биде на Боемска улица во Дебар Маало

Скопје

-Одлична забава, прекрасна музика и фантастична атмосфера на третиот викенд на „Супер Скопје“ на улица Македонија. Презадоволен...

Алфа интервју со градоначалникот на Скопје Коце Трајановски: Пријатно сум изненаден од интересот и посетеноста на „Супер Скопје“

Скопје

Колку улици и булевари се изградија во главниот град во изминатите 8 години? Кој е најголемиот успех а кој најголемиот...

Трајановски со отчет: Плод на мојата транспарентна и посветена работа се стотиците проекти во сите општини кои го подобрија животот на граѓаните

Вести

-Во изминативе 4 години, како и во претходните 4 од првиот мандат работев транспарентно, напорно и посветено, а плод...