ВМРО-ДПМНЕ: Само во последниот мандат на градоначалникот Ратко Димитровски се отворија повеќе од три илјади работни места преку директни странски инвестиции

Вести

-На граѓаните на Кочани не им се потребни продавачи на ветер и магла какви што нуди СДС, туку луѓе со интегритет,...