Груевски: Од кога СДСМ стапна во Владата- се нарушија националните интереси, се намали просечната плата, економијата се доведе пред колапс…

Вести

Ова го истакна лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски на големиот митинг на Коалицијата „За подобра Македонија“...