Жена му умирала додека ја раѓала неговата ќерка: Кога отишол да се поздрави од неа, се случило чудо кое никој не може да го објасни

Занимливости

Итно ја испратиле на царски рез…Меланија умирала од амниотичка емболија. Нејзиното срце и нејзините бели дробови...