Груевски: Помрачината дојде и за младите и за пензионерите, за младите ништо од ветеното, пензионерите ги лажат дека им ја зголемиле пензијата

Вести

-Се обидоа она законско усогласување да го претстават како зголемување на пензии, но пензионерите знаат што е...

Митко Јанчев, кандидат за градоначалник на Кавадарци: Полицајците ни вперија пиштоли, а се правдаа дека гонеле група која превезува оружје и дрога

Вести

Митко Јанчев, кандидат за градоначалник на Кавадарци од редовите на ВМРО-ДПМНЕ и сопственик на компанијата „Кожувчанка“,...

ОК на ВМРО-ДПМНЕ Кавадарци: Владата на СДС планира да направи мигрантска населба, но ние нема да дозволиме да се наруши безбедносната состојба во градот

Политика

-Градот Кавадарци исто како Гевгелија, Дојран, Битола и Прилеп е еден од градовите каде што СДСМ има намера да сместува...