Член на општинска изборна комисија за приговорот од СДСМ: Јас со целиот граѓански, стручен и професионален интегритет тврдам дека она во приговорот е невозможно

Вести

-И кога се отвори кутијата и се броеја гласовите не беше дадена никаква забелешка , ниту од избирачкиот одбор. И...