Коневски: Продолжување на притисоците што почнаа уште во предизборната кампања е очигледен показател какви луѓе се на чело на МВР и на државата

Вести

Имено, возилото на Општина Аеродром и го додели Владата на РМ со вградени флешери и оттогаш МВР нема побарано тие...