133651425

Монтгомери: Груевски е главната причина поради која инвестираме во Македонија- две нови инвестиции со 450 нови вработувања за само неколку дена

Вести

Германската компанија „Franz Kiel GmbH“ која беше отворена минатата недела ќе отвори најмалку 250 работни места, компанијата...

cagataj-kablo-investicija

Потврда од страна на сопствениците на компаниите кои ќе отворат 500 работни места: Инвестираме поради добрата бизнис клима и поддршката од Владата

Вести

Индијци влегуваат во слободните зони Лидер дознава дека индиската компанија „Малхотра“ (Malhotra Cables Europe Limited) донесе...

zdravstvo-gruevski

Обновата и реконструкците на болниците поздравени од докторската фела, проектот на ВМРО-ДПМНЕ ќе овозможи нов квалитет во здравството

Вести

Докторите задоволни од најавите за обнова и реконструкција на болниците, од што најголем бенефит ќе имаат пациентите,...