ФОТО: 7 годишно девојче кое ќе ни одржи лекција на сите-Со писмо побарало да работи во Гугл, ѝ одговорил лично извршниот директор

Живот и стил

Клои во писмото го напишала следното: „Почитуван шефу на Гугл, Моето име е Клои и кога ќе пораснам сакам да работам...