Марин се кити со туѓи перја: Градбата на новата градинка која денеска ја промовира е проект реализиран целосно од претходното раководство

Вести

Денеска во Ново Лисиче започна со изградба новата градинка која беше проект изготвен од поранешниот градоначалник...

Срамота: СДСМ отпушти 12 жени од градинката „Весели цветови“, околу 350 деца ќе останат без свои негувателки и воспитувачки, родителите револтирани

Вести

Власта на СДС си го покажа своето вистинско лице- Од денеска 16 лица останаа без работа и без основна егзистенција -СДС...

Трајковски до Горѓиевски: Градбата на салата и градинката во Стајковци беше блокирана од новата Влада, ние со сопствени средства ќе ги реализираме

Вести

-Градинките и училиштата се обврска на Владата и Министерството за образование и наука и тие доколку до сега не...

Трајковски од ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ не изгради ниту еден проект во Гази Баба за сите години на власт, само во последните 100 дена јас асфалтирав 10 километри патишта

Вести

Трајковски го запраша неговиот против кандидат Борче Георѓиевски да му наброј само еден проект кој што го изградил...

Коневски: Продолжување на притисоците што почнаа уште во предизборната кампања е очигледен показател какви луѓе се на чело на МВР и на државата

Вести

Имено, возилото на Општина Аеродром и го додели Владата на РМ со вградени флешери и оттогаш МВР нема побарано тие...

Алфа интервју со градоначалникот на Скопје Коце Трајановски: Пријатно сум изненаден од интересот и посетеноста на „Супер Скопје“

Скопје

Колку улици и булевари се изградија во главниот град во изминатите 8 години? Кој е најголемиот успех а кој најголемиот...