Трајановски со капитален проект: Ќе продолжиме со проширување на „Борис Трајковски“ до влезот на Драчево, каде ќе изградиме и кружен тек

Вести

-Во три фази го направивме овој булевар од рампата во Кисела Вода до почетокот на Пинтија. Во должина од околу 5...