Кабинетот на претседателот Иванов реагира на изјавата на министерот Нухиу: Постои опсесија со лажни вести да се изврши делегитимирање на институциите

Вести

– Кабинетот на Претседателот на Република Македонија смета дека во јавноста постои опсесија со лажни вести...