gevgelija

Гевгеличани му порачаа на Заев: Ќе се бориме за унитарност на државата и за нашиот јазик против сите што сакаат да се пазарат со националните интереси

Вести

-Нашите прадедовци ја бранеа Македонија од Отоманската империја, нашите дедовци од фашистичкиот окупатор, нашите...