Трајковски: Нудиме проекти за млади, ќе овозможиме нивната идеја да биде преточена во бизнис и зголемување на знаењето со обуки за поголеми шанси за работа

Вести

-Општина Гази Баба е водечка општина во Република Македонија со три центри за млади: Младинскиот центар во Ченто,...

Трајковски: Како општина работиме на добрата бизнис клима која придонесе со одлука за градба на новиот центар кој ќе донесе 1000 вработувања

Вести

-Во делот на инфраструктурата покажавме дека работиме интензивно. Ќе продолжиме со изградба на патната инфраструктура....

Кутлешовски: Георгиевски свесен за извесниот пораз во Гази Баба, принудува вработени во Агенцијата за Катастар да се вклучат во кампањата

Политика

-СДС и Георгиевски делат покани  и распрскуваат пропаганден материјал за партиски настан, на кој спротивно на...

Груевски: Децата од прво до петто одделение во Гази Баба ќе добиваат бесплатен здрав оброк и семејствата ќе можат да се стекнат со сопствен дом

Вести

-Сето ова време додека тие прават спектакли економијата тоне, индустриското производство паѓа, а се намалува и...

Трајковски до Горѓиевски: Градбата на салата и градинката во Стајковци беше блокирана од новата Влада, ние со сопствени средства ќе ги реализираме

Вести

-Градинките и училиштата се обврска на Владата и Министерството за образование и наука и тие доколку до сега не...

Трајковски од ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ не изгради ниту еден проект во Гази Баба за сите години на власт, само во последните 100 дена јас асфалтирав 10 километри патишта

Вести

Трајковски го запраша неговиот против кандидат Борче Георѓиевски да му наброј само еден проект кој што го изградил...