Груевски на Фејсбук: Денеска промоција на 31 наслов од втората фаза на надградбата на проектот „Превод на стручни и научни книги и учебници“

Вести

Фејсбук статус на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски Денес се промовираат 31 наслов од втората фаза која предвидува...