Аца Лукас обично го гледаме со ќерката, а сега за првпат ги покажа и синовите кои не растеле со него: Еве како изгледаат и со што се занимаваат (ФОТО)

Познати

Она што многумина не го знаат е дека пејачот има уште три деца од претходниот брак и тоа ќерката Миљана и синовите...