Илиоски на средба со граѓаните: Идејата ни е да направиме општинско собрание за да ги слушнеме идеите, предлозите и проблемите на Битолчани

Вести

-Ова е пример за покажување на транспарентност на нас како кандидати за советници и за градоначалник и така и планираме...

Атиќ Костовска: Како кандидатката на СДС за Битола планира да обезбеди вработувања за младите, кога до сега ниту еднаш не ги спомнала ни инвеститорите

Вести

-Дали тоа  значи дека во договор со Заев планира да ги поништи потпишаните договор за купени парцели во Индустриската...