ВМРО-ДПМНЕ: СДС и Заев да се охрабрат и да излезат на предвремени парламентарни избори на кои граѓаните ќе кажат што мислат за нивното расипничкото владеење

Вести

Според Анкетата од крајот на месец јули, велат од партијата, резултатите од МЦМС покажале дека ВМРО-ДПМНЕ e со стабилна...

Анкета „Павел Шатев“: ВМРО-ДПМНЕ ќе предложи убедливо најдобри кандидати за локалните избори, најспособна е за решавање на проблемите

Вести

Речиси половина (49.2%) од анкетираните граѓани (без Албанци) сметаат дека ВМРО-ДПМНЕ ќе предложи подобри кандидати...