Експертите со став: Претседавачот на Собранието и ВМРО-ДПМНЕ постапуваат деловнички и според Уставот, секој друг начин на избор на претседател ќе се смета за државен удар

Вести

Професорот Александар Даштевски за Курир вели дека ВМРО ДПМНЕ, а особено претседавачот со седницата на Собранието...