d-r-Oliver-Zafirovski

д-р Оливер Зафировски: Се донесе вистинската одлука со мерките на Министерството за здравство за одложување на второто полугодие

Вести

Се донесе вистинската одлука со мерките на Министерството за здравство за одложување на второто полугодие и дезинфекцијата...

koce trajanovski

Трајановски со предлог до Советот на Градот: Парите од новогодишната прослава да се искористат за проширување на пунктот во Момин Поток

Скопје

Трајановски ова го соопшти денеска при посетата на Пунктот и Прифатилиштето за бездомни лица во Момин Поток, каде...