Рангелова: По заслуга на криминалното работење на СДСМ, Македонија беше црна дупка во која царуваа шверцот и корупцијата- таквото време помина

Политика

Во продолжение следува интегрален текст од прес-конференцијата на Даниела Рангелова, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ. Враќањето...