Коневски: Продолжување на притисоците што почнаа уште во предизборната кампања е очигледен показател какви луѓе се на чело на МВР и на државата

Вести

Имено, возилото на Општина Аеродром и го додели Владата на РМ со вградени флешери и оттогаш МВР нема побарано тие...

Груевски: Со Трајановски и Коневски направивме многу за Аеродром, во нашата програма има уште многу проекти за подобар живот на граѓаните

Вести

-Во авугст 2006 овде во Општина Аеродром, имаше вработени 11.200 вработени луге, на крајот на 2016 година, бројот на вработени...