„Американски Спектатор“: Делегација на конгресот отпатува во напнатиот регион каде што пропаднатите политики на Сорос-Обама се уште се спроведуваат

Вести

Делегацијата на Конгресот во саботата замина за да направи десетдневна истрага во време на одморот на Конгресот. Вработен...