Пристигнуваат застрашувачки снимки од разорената Доминика: Се слуша само морничавиот звук на олујниот ветар кој руши се пред себе (ВИДЕО)

Вести

За кратко време тој ја достигна смртоносната категорија 5. Официјалните податоци за евентуалните жртви и околу...