ВМРО-ДПМНЕ: Министерот за задолжување Тевдовски досега има издадено државни хартии во вредност од 145 милиони евра- каде отидоа парите на граѓаните?

Политика

-Парите на граѓаните испаруваат и исчезнуваат секој ден. Волшебниците на СДС за неполни 3 месеци стопија цели...

Делев: СДС и Тевдовски упорно продолжуваат со задолжување на Македонија, за 3 месеци издадени државни хартии со вредност од 145 милиони евра

Вести

-Заедно со денешната аукција за овие три месеци министерот Тевдовски има издадено државни хартии во вкупна вредност...