Данев: Судиите од Апелација исплашени од политичките закани на СДС решија да го стават правото на страна и директно да одработат во корист на Заев

Вести

-Судиите во Апелациониот суд наместо да работат согласно законите и воспоставените правни начела, решија да му...

Данев до СДСМ: Го губите гласот зошто не знаете како да им објасните на граѓаните дека ќе гласате за бришење на  историјата и ќе воведете двојазичност

Вести

-Колешке Шахпаска нема сила во вашиот глас. Едно е во опозиција друго е во позиција. Граѓаните бараат резултати,...

Данев: Наместо 500 евра плата за сите граѓани, Заев ќе ги плаќа само луѓето на кои им должи услуга и кои со години ги манипулираа граѓаните во негова корист

Политика

-Започнаа со партиските чистки и политичкиот прогон на неистомислениците, нивно бркање и смена од работни места....

Данев: Започна да се спроведува најголемиот и единствен проект на Зоран Заев и СДСМ за брутална партизација на сите државни институции

Вести

Данев вели дека бараат да им биде доставена оваа информација бидејќи јавноста секојдневно е бомбардирана со информации...