Изборен терор и фалсификат со „Џемовци“ и „Шваби“: Дилери и криминалци со директни закани до гласачите на ВМРО-ДПМНЕ да не излегуваат на гласање 

Вести

Илјадници сведоштва од цела Македонија полека ја покажуваат целата шема на СДСМ за изборен инженеринг и фалсификат,...

Теророт на СДСМ продолжува: Масовни разместувања во РЕК Битола и притисок врз гласачи во Новаци кои треба да гласаат во вториот круг

Вести

Голем дел од жителите на оваа општина работат во РЕК Битола, а оние кои се детектирани како симпатизери и поддржувачи...