„Здружение против осиромашување“: Зголемувањето на даноците само ќе го забрза крахот на економијата и ќе предизвика осиромашување на граѓаните

Вести

-Граѓанското движење бара од СДСМ да се откаже од планот за зголемување на даноците, намалување на даноците и трошоците...