Трајановски: Одлична забава и прекрасна музика на Супер Скопје, фантастичната атмосфера идниот викенд ќе биде на Боемска улица во Дебар Маало

Скопје

-Одлична забава, прекрасна музика и фантастична атмосфера на третиот викенд на „Супер Скопје“ на улица Македонија. Презадоволен...