Михајловски: Трепетот на предавството, лагата која ве поти, стравот кој ви ја суши устата ве издаваат дека одработувате и дека сте алчни за пари

Вести

Неговиот статус КУРИР го пренесува во целост: „Како оџа баклава ја лапнавте коската на Сорос, СДС и ШР за реформи...