Анкета на ИПИС: Мнозинството смета дека политичката ситуација се влошува, граѓаните гледаат излез од кризата во нови предвремени избори

Вести

На прашањето „Доколку направиме споредба со пред една година, дали сметате дека во моментов состојбата во Р. Македонија...