Арнаудов: На СДС единствено нешто што им оди добро е блокирањето, укинувањето и правењето застои како што впрочем сега го прават со автопатската делница Кичево-Охрид

Вести

Во продолжение следува интегрален текст од прес-конференцијата на Љубен Арнаудов. Неспособноста на СДС на дело...