Костовски: Рашковски организирал именување на ВД директори кои немале соодветна писмена препорака од надлежен орган за места за кои тоа е потребно

Политика

-Во периодот на назначување на Драги Рашковски на функција па се до денот на распишување на локалните избори во...

ВМРО-ДПМНЕ: Со ребалансот на Буџетот не само што се скратија средствата, туку и сите надежи за развој и континуитет во образованието

Политика

Костовски: Адвокатската канцеларија на Костиќ, кој е близок до Рашковски, уплатила фактура од 36.788 денари Адвокатската...

Костовски: СДС ги уништува институциите со спроведување целосна партизација, кумот на Рашковски за само неколку часа треба да си наплати од државата 25.000 денари

Политика

-Ова е фактура, како што стои сериски број 053-11 од 2017, со која што кумот на Рашковски треба да си наплати од државата...

Костовски: СДС за директор на Клиниката за уво, нос и грло назначи лице кое беше приведено и му беше поднесена кривична пријава за земање мито

Политика

-Новото кадровско решение на СДС за директор на Клиниката за уво, нос и грло, Јане Нетковски, јавноста го памети...

Костовски: Целата хајка која СЈО/СДС ја водат против ВМРО-ДПМНЕ е со цел власта да може полесно да го смени името на држава и идентитетот на нацијата

Политика

Тој кажа дека целта на монтираните случаи на СЈО е луѓето неосновано да се оцрнат, а партијата да се доведе  во...