Груевски: Тие не знаат како да ја водат економијата и општините, тие нудат празни зборови, ние работа, тие уништуваат ние градиме- Затоа што ние сме ВМРО

Вести

-Потоа ви ја најавивме новата ера и сите проекти кои ги предвидуваме и планираме во иднина во Македонија. Слушнавте...

Трајановски: Работам посветено да ги подобрам условите за живеење на граѓаните, реализираните проекти се потврда за тоа

Вести

Тој истакна дека граѓаните гласаат за проверени и докажани кандидати и не ризикуваат со кандидати кои водат политика. Трајановски...

Груевски: Работевме за доброто на секој граѓанин, нашата цел е да ги достигнеме стандардите на граѓаните од развиените земји во светот

Вести

-Тие се во паника затоа што вие забележавте дека овие луѓе не можат да постигнат ништо во текот на своето владеење....