Вести

Полициска акција во Лондон поради „сомнителен пакет“

Британската полиција денеска беше алармирана поради „сомнителен пакет“ во центарот на Лондон, поради што на лице место се упатени припадници на специјалната служба.

Портпароката на полицијата наведе дека се уште нема дополнителни информации за инцидентот.