Ракомет

ВИДЕО: Прекрешени правилата на ЕХВ, делегатот сама додели тајм – аут

Во самиот финиш од натпреварот еден момент привлече големо внимание.

Кога Едуард Кокшаров се подготвуваше да повика тајм-аут, делегатот на средбата избрза и му го зеде зелениот картон за минута одмор и наместо Русинот, тој повика тајм-аут. Правилата налагаат тајм-аутот да биде официјален кога тренерот ќе го стави картонот на записничката маса.