Останати спортови

Футсал: Македонија домаќин на силен интернационален турнир во Велес

Македонската репрезентација во футсал од 24. до 26. март во Велес ќе биде домаќин на силен интернационален турнир, во рамките на подготовките за квалификацискиот турнир кој од 4. април не очекува во Казахстан.

futsal-480x312

На турнирот во Велес, покрај Македонија ќе партиципираат и селекциите на Хрватска, Азербејџан и Унгарија, од која се уште се очекува дефинитивната потврда.