Фудбал

И тоа може да се случи во фудбалот: Дадоа гол после само 14 секунди, а не ја ни допреа топката (ВИДЕО)

Противничките играчи разменија неколку додавања, а потоа несреќниот Касе му подаде топка која голманот не можеше да ја стигне.

 

Неверојатни сцени ни доаѓаат од Естонија каде на куп натпреварот помеѓу Левадија и Паиде домаќинот даде гол после 14 секунди, а не ја ни допре топката.

Имено, инграчите на Паиде разменија шест додавања, а потоа несреќниот Мартин касе му врати топката на својот голман, меѓутоа таа беше недостижна за него.

Левадија на крајот славеше со 3:1.