Фудбал

ФОТО ГАЛЕРИЈА: Ѕвездата на Барселона во тајност се ожени – оваа девојка му го украде срцето

По церемонијата Даниела влезот во брак го прославила пиејќи од шише на улиците во градот.

 

Голманот на Барселона Марк Андре Тер Штеген, оваа недела во тајност се ожено со долгогодишната девојка, Даниела Јеле.

Церемонијата на венчавката се одржуваше во градчето Ситгес, во близината на Барселона, без многу гости.

По церемонијата Даниела влезот во брак го прославила пиејќи од шише на улиците во градот.

A post shared by Dani (@danijehle_) on

🌺🏝☀️

A post shared by Dani (@danijehle_) on

Good morning ☀️🌈

A post shared by Dani (@danijehle_) on

☀️where are youuuu?

A post shared by Dani (@danijehle_) on

🐠🐬🐳 memories #turksandcaicos #amanyara

A post shared by Dani (@danijehle_) on

Beach time 💦🐳 #caribbean #beach #paradise

A post shared by Dani (@danijehle_) on