Спонзорирани

Земи кредит без камата – проверивме и навистина е така!

Кога парите се во прашање – се мора да биде јасно. Без никакви изненадувања.

 

Каматата и останатите трошоци за кредитот можат да направат огромна разлика. Секако, најдобра е ситуацијата кога воопшто не морате ни да платите за кредитот. Но, тоа не е возможно. Барем, не беше возможно досега!

Новата и единствена понуда на пазарот за кредит со 0% камата и без никакви трошоци ја има Форца.  Износот кој ќе го земете е истиот кој треба да го вратите. Апсолутно никаква камата и никакви трошоци. Звучи предобро, но убавото е што е исто така вистинито и важи за сите нови Форца апликации!

Веднаш можете да отплатите стар банкарски или личен долг на кој плаќате висока камата, да покриете некои непредвидени трошоци, да си дозволите убаво патување за кое ви недостигаат пари, да си се подновите со некое ново парче облека или било што друго, а притоа да не платите никаков додатен трошок…

Можете да аплицирате онлајн на Forza.mk или телефонски на 02/ 323 66 66 секој работен ден од 9 до 17 часот. Почестете се уште веднаш!