Спонзорирани

Попустите во фан шопот на Вардар и спортската продавница Hummel продолжуваат

Акцијата во Hummel и фан шопот на Вардар продолжуваат!

На еден купен производ добивате 30% попуст. За два купени производи следуваат 30% на првиот и 35% попуст на вториот производ. Доколку купите три производи, добивате 30% на првиот, 35% на вториот и 40% попуст на третиот производ.

Попустите се наменети за целата Hummel колекција, за деца и за возрасни.

Истовремено, продолжува и акцијата 50% попуст на детската колекција од минатата сезона.

1vardar

За повеќе информации посетете ја нашата веб страна scjanesandanski.mk, најдете нé на facebook како Спортски центар Јане Сандански, и на инстаграм scjanesandanski, или пак јавете се во нашиот фан-шоп за детални информации на 02 2401 984.

За повеќе информации посетете ја нашата веб страница www.scjanesandanski.mk, или следете нè на Facebook и Instagram.