Спонзорирани

Идеален подарок за Вас и Вашите сакани

Тешко е да се најде идеален подарок. Можете себе си да си заштедите време и стрес при избор на нешто соодветно.

Спа Центарот Anne Semonin и Салонот за убавина Корани ИС во Hotel Russia & spa Ви нудат можност да купите подарок ваучер. Подарете убавина и релаксација – ваучери за подарок за спа и услуги од козметички салон.

Ваучерот е одличен подарок за родителите, саканите, деловни партенри и соработници, личност која има сѐ – најдобар подарок може да биде оној кој искуствено е единствен. Подарете 2 во 1! Внимателно избран подарок го прави среќен и оној што подарува и тој кому е наменет.

1spa

А за Вас подготвивме голема промоција – месечна карта за неограничено користење на спа услуги во Anne Semonin во Hotel Russia & spa по промотивна цена. Избегајте од секојдневните грижи и подарете си моменти на спокој и релаксација. За подетални информации Ве очекуваме на 02 2 400 016 или следете нѐ на Facebook и Instagram.